Fes-te Sòcia!

Una societat només pot construir el seu patrimoni col·lectiu amb justícia si coneix i manté la seva memòria històrica.

1

Memòria

Ajuda’ns a mantenir viu el record dels que varen lluitar per la democràcia i la llibertat donant la vida pel seus ideals.

2

Valors

Col.labora a recuperar els valors i principis dels guerrillers, perquè reivindicar els seus valors avui en dia, és més necessari que mai.

3

Dignitat

Lluita amb nosaltres perquè tots els guerrillers encara en tombes anònimes siguin dignificats i retornats a llurs famílies, quan es pugui.

4

Difusió

Estem treballant en un projecte educatiu per a les escoles i un centre d’interpretació de maquis, per difondre la lluita guerrillera.

Perquè fer-se Sòcia de l'Amical?

Formant part de les persones que fem nostre el repte de restaurar i dignificar la nostra història recent, ajudes a reconstruir una part de la història que ens van arrabassar, només així podrem ser una societat plena i madura.

Tanmateix, davant l’actual fragilitat dels valors de democràcia i llibertat, recordant i dignificant la memòria dels guerrillers, que no van dubtar en morir defensant-los, ajudem a mantenir vigent el seu llegat.

La quota per a fer-se sòcia són 30€ anuals.

Caldrà omplir una butlleta de consentiment per passar els rebuts que us farem arribar si ens ho demaneu al mail: info@maquis.cat

  • Podreu assistir gratuïtament a totes les activitats ruta de l’exili, rutes teatralitzades, exposicions, xerrades, actes, webinars…
  • Tindreu preferència en la inscripció a les activitats i en sereu informats prèviament a la publicació a la web i a les xarxes socials.
  • Assistència al primer passe en exclusiva per a membres col·laboradors a través del Verkami del documental: 508 dies: la història de la Cristina Zalba, una dona heroica a l’Oix de 1945“, previst pel setembre del 2023

NOTA: quan hi hagi  despeses de transport o avituallament, els socis hauran de pagar només aquesta part, a preu de cost.

Tindreu accés en exclusiva a les novetats de l’associació i altres temes rellevants respecte a l'àmbit de la memòria històrica a través del correu electrònic.

Com a membres de l'associació, podeu proposar activitats, plantejar preguntes, dubtes i noves línies d'actuació directament a La Junta de l'Amical que valorarà personalment totes les propostes i us respondran després de debatre-les en les reunions ordinàries.

Recordar

Dignificar

Divulgar

Som l'Amical Antics Guerrillers de Catalunya

Fes-te Sòcia de l'Amical

Per a tenir més informació sobre com fer-se sòcia omple el següent formulari. Gràcies!

"No oblidis que tenien la teva edat aquells que van morir perquè tu naixessis lliure".

– Maurice Druon